28 Mayıs 2012 Pazartesi

gidenlerin ardından, gidenlerde kalanlar

Hasret dolu uzun süreçlerinden ardından uzun uzun kucaklaşmalar, vuslatlar böyle başlar...ancak çabuk biter... gözler dolar dolar taşar... hep derim giden kalandır, kalan giden... çünkü giden aslında gidemez, kalır orada özlemleri hasreti... kalanlar ise gidenlere eşlik eder özlemleriyle... Ne kadar mutlu olsanız gittiğiniz yerde, ne kadar mutlu olsa kalanlar sizin mutluluğunuzdan ayrılık acıdır. canını yakar insanın... hep arkadadır gözler dolu dolu, kalanlara veda ederken... kolay olmuyor mutluluğu elde etmek hep feragat etmek zorundasınızdır birşeylerden... herşey bir arada olmuyor bu hayatta... bir tarafta çok mutlu bir hayat kurarken diğer taraftan bunu koruyabilmek adına sevdiklerinizden uzaklara gitmeyi göze alabiliyorsunuz... çok kıymetli mutluluk, çünkü mutluluğu kazanmak için öncelikle haketmen gerekiyor, sonra fedakarlık yapman ve taşıyabilmen gerekiyor, en son olarak da kıymetini bilmen gerekiyor. bu sebepledir ki insan mutlu olunca korkar onu kaybetmekten... Gözler dolu dolu olsa da, arkanda deli gibi sevdiğin insanları bıraksanda, giderken kalsanda, kalanları yanında götürsen de koşar adım gidersin mutluluğa gözlerindeki yaşlara bakmaksızın...

4 yorum:

  1. ne güzel şeyler yazmışsın...
    ne de çok haklısın.
    mutluluk kıymetli, ama hep bi fedakarlık ister

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim...fedakarlıkta bir emek gerektirdiğinden çok kıymetli mutluluk :)hep çok mutlu olun sizde inşallah :):)

    YanıtlaSil
  3. yepyeni bir blogla tanışmak güzel, yazılarının devamını dilerim. blogunla yeni tanıştım ben de bekliyorum http://missinem.blogspot.com/. sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederimm:))hemen geliyorum bende ;)

    YanıtlaSil